Otolastikler.com | Lastik | Oto Lastik | Ucuz Lastik Fiyatları

Lastik, Oto Lastik, Lastik Fiyatları, Ucuz Lastik

Blog

2001-2004 Hyundai Sonata için Lastik Önerileri

2001-2004 Hyundai Sonata için Lastik Önerileri 1

Hyundai Sonata 2001-04, hem yükek performansa hem de estetik açıdan eşsiz görünüme sahip bir araç. Bu açıdan sürücülerin ilgisini çekmeyi başardı ve büyük satış başarıları elde etti. Ancak aracın tork ve gücünü yola iletmek için en doğru lastik kullanılmadığı sürece motor ve şanzımanın bir önemi kalmıyor. TyrePlex’in yazarları, Hyundai Sonata için premium markaların lastikleri arasından seçim yaptı. Bununla birlikte ebat, lastik tipi, yük ve hız endeksi üreticinin önerisine uygun olduğu takdirde tüm lastiklerin Hyundai Sonata araçlarda kullanılabileceğini unutmamak gerekiyor. 2001 ile 2004 arasında üretilen Hyundai Sonata 195/65 R15 ebadındaki lastiklerle geliyor. Bu ebada uygun üretimleri olan üç yüksek performanslı yaz lastiği TyrePlex tarafından incelendi.
(Not: Bu lastikler, yalnızca Hyundai Sonata değil, ebat olarak uygun oldukları tüm binek araçlarda kullanılabiliyor ve aynı performansı sağlıyor.)

Michelin Primacy 5 ST Yaz Lastiği

Hyundai Sonata için önerilen ilk lastik olan Michelin PRIMACY 4 ST, kuru ve ıslak zeminlerde olağanüstü yol tutuş performansı sergiliyor ve ultra yüksek sürüş konforu sunuyor. Bu özellikler Michelin yaz lastiği desenleri ile özdeşlemiş durumda. Lastik, aynı zamanda yaz aylarının tüm koşullarında yüksek manevra kabiliyeti sergiliyor ve direksiyon manevralarına hızlı / doğru tepki verebiliyor. Üretici, Michelin Primacy 4 ST deseninin keyifli bir sürüş için ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunu belirtiyor.

Michelin Energy XM2 Yaz Lastiği

Michelin Energy XM2 mükemmel uzun ömürlülük, güvenlik ve yakıt verimliliği sunuyor. Lastik, Şangay Motorlu Araçlar Merkezi tarafından gerçekleştirilen testlerde, kuru zeminde 100 km/s hızda rakiplerinden 1,7 metre daha kısa mesafesi sunduğunu kanıtladı. Michelin yaz lastiği , esnekliği arttırılmış lastik hamuru ile yol yüzeyindeki çıkıntılara, tümseklere kendini daha iyi adapte edebiliyor. Michelin, bu lastikte kullandığı lastik hamurunu Micro-Adaptive Bileşik olarak adlandırıyor. Michelin Energy XM2, geniş oluk ve kanalları ile yüksek drenaj performansı sunuyor ve suda kızaklamaya karşı güvenliği arttırıyor. Michelin Energy XM2, aynı zamanda çevre kirliliğine neden olan partikülleri azaltıyor. Lastik üretilirken kullanılan bileşenler, yakıt tüketimini azaltmaya da yardımcı oluyor. Michelin yaz lastiği, en kötü yol koşullarında dahi maksimum konfor ve yol tutuşu sağladığı için sadece Hyundai Sonata sürücüleri tarafından değil, küresel çapta çok sayıda binek araç sahibi tarafından tercih ediliyor.

Bridgestone B250 Yaz Lastiği

TyrePlex tarafından Hyundai Sonata 2001-04 için önerilen bir diğer lastik olan Bridgestone B250, yüksek manevra kabiliyeti ile ön plana çıkıyor. Lastiğin deseni, özellikle düzensiz aşınmayı önlemek için tasarlandı. Özel kanal tasarımı ise suda kızaklama riskine karşı yüksek dayanıklılık sağlıyor. Bridgestone yaz lastiği, birçok sedan araç için orijinal ekipman olarak tedarik edildi. Bridgestone B250, diğer premium marka lastikler gibi yüksek yol tutuşu ve kısa fren mesafeleri sunmanın yanında yüksek dayanıklılığı ve uzun kilometre ömrü ile de öne çıkıyor.