Otolastikler.com | Lastik | Oto Lastik | Ucuz Lastik Fiyatları

Lastik, Oto Lastik, Lastik Fiyatları, Ucuz Lastik

Blog

2022 Toyota GR86 Araçlar Michelin Primacy HP Lastiklerle Geliyor

2022 Toyota GR86 Araçlar Michelin Primacy HP Lastiklerle Geliyor 1

2022 Toyota GR86’da 18 ve 17 inç Michelin lastikler kullanılacağı duyuruldu. 17 inç ebatlarla sunulacak olan Michelin Primacy HP, markanın yüksek performanslı yaz lastikleri arasında yer alıyor. Premium lastik üreticisine ait diğer birçok yazlık lastik gibi hem kuru hem ıslak zeminde yüksek yol tutuşu sağlıyor. Michelin yaz lastiği, kısa fren mesafeleri ile güvenlik sunmanın yanında konforu ile sürüşü keyifli hâle getiriyor.

Michelin Primacy HP Özellikler

Michelin Primacy HP, markanın eski tarihte piyasaya sunulmuş desenlerinden olsa da hâla performansı ile sektörde öne çıkıyor. Firmanın “uzun ömürlü güvenlik” felsefesi doğrultusunda tasarlanan premium lastik, kullanım ömrü boyunca güvenli yol tutuşunu koruyor. Yüksek doğal kauçuk oranına sahip hamuru ve özel sırt deseni ile kuru ve ıslak zeminde hassas direksiyon tepkisi sağlıyor. Çok sayıda oluk ve kılcala sahip deseni ile yüksek çekiş gücü ve manevra kabiliyetine sahip. Geniş yapıya sahip kanalları, suyun hızla tahliye edilmesi üzerinde etkili oluyor. Bu sayede suda kızaklama riski de düşüyor. Michelin yaz lastiği deseni, elbette üstün viraj performansı da sergiliyor.

Michelin Primacy HP Test

Yazlık Lastik Testleri kapsamında genel olarak son yıllarda piyasaya sürülmüş ürünler test ediliyor. Bundan dolayı Michelin Primacy HP deseninin yakın tarihte büyük kuruluşlar tarafından yapılmış bir değerlendirmesi bulunmuyor. Bununla birlikte; Michelin yaz lastiği, 2009’da prestijli Alman otomobil dergisi Auto Motor und Sport tarafından test edildi. Testte 2. sırada yer alan premium lastik, kuru zemin performansı ile ise 1. sıradaydı. Michelin Primacy HP test sonuçlarında uzmanlar lastiğin mükemmel manevra kabiliyeti ve direksiyon tepkilerine vurgu yaptı. Aynı zamanda ürünün konforu ve düşük yuvarlanma direnci de övgü topladı.